KJMarketing

Jag jobbar med projektledning och marknadsföring av stora och små webbprojekt och erbjuder konsulttjänster och projektanställningar via KJMarketing. Expertområden: webb (utveckling, upphandling, administration), marknadsföring (koncept och produktion) och projektledning (extern och intern).

Ensam är inte stark och jag jobbar med ett brett och väl inarbetat nätverk eftersom alla koncept ser olika ut. Tillsammans med mitt nätverk kan vi skapa webbsidor, e- handel eller intranät. Vi kan även hjälpa dig med rätt innehåll/utbildning eller med att digitalt förstärka förståelse för ditt affärskoncept/ varumärke.

Jag har även arrangerat och utvecklat konceptet för seminarier och workshoppar kring digitalisering, internetmedia, innovation eller digital marknadsföring  i samarbete med Dagens Analys.

  • Vad kan jag göra för dig?

Jag är en digital upphandlare och utvecklare. Funderar du på att designa om eller bygga ny webb, e-handel, intranät eller behöver du hjälp med att administrera din webbsida, företagsblogg eller sociala mediakonton? Låt oss diskutera det behov du har. Först när jag förstår ditt verksamhet och utmaningar kan jag föreslå effektiva lösningar.

Jag kan ta på mig roller som webbprojektledare, marknadskoordinator , projektledare eller webbadministratör.

  • Är du själv konsult med tjänster eller produkter som kan efterfrågas av mina kunder?

Ta gärna kontakt med mig; jag är alltid nyfiken på det senaste inom branschen som kan gynna och utveckla webbprojekt eller digitalmarknadsföring i övrigt. Jag kan även ta på mig rollen som extern projektledare/webbstrateg och jobba med dina nuvarande kunder.

Kontakta mig för vidare diskussion och är du mer nyfiken surfa till referenser. Just det: kolla även: I huvudet på Elwira

Kommentera